* Çiğ peynirler – Koyun, inek, keçi.
* Mayalanmış süt ürünleri – Yoğurt, köy peynirleri, taze ve organik kefir
* Fıstık – Taze fıstık, yer fıstığı, Brezilya fıstığı,
* Filizlenen tohumlar – Alfalfa, kırmızı yonca, çemen, kırmızıturp, çavdar ve buğday
* Yeşillikler – Sarımsak, mercimek, yeşil soğan, pırasa, karabuğday ve buğday
BİYOAKTİF BESİNLER:
* Pişirilmemiş, taze sebzeler – Domates, salatalık, dolmalık
biber, soğan, sarımsak, zencefil, ıspanak, lahana, yeşil salata ve
havuç
* Kurutulmuş meyveler – Armut, elma, kuru üzüm, turunçgiller,
ananas
* Pişirilmemiş, taze yemekler – Avokado, elma, turunçgiller,
böğürtlen, çilek, Trabzon hurması, muz, çay üzümü, ananas,
limon vb. Yerel ve mevsimlik meyveler tercih ediniz. Taze ve
kimyasal tehdit görmemiş olurlar.
BİYOSTATİK BESİNLER
* Taze, pişmemiş yerfıstığı
* Organik fasulye – Nohut, barbunya, beyaz fasulye
* Organik patates
* Pişirmek için sebze – Havuç, pırasa, karalahana, brokoli, soğan, kabak
* Organik, tüm buğday tohumları, çavdar, darı
* Pişirilmemiş, taze sebzeler – Domates, salatalık, dolmalık
biber, soğan, sarımsak, zencefil, ıspanak, lahana, yeşil salata ve
havuç
* Kurutulmuş meyveler – Armut, elma, kuru üzüm, turunçgiller,
ananas
* Pişirilmemiş, taze yemekler – Avokado, elma, turunçgiller,
böğürtlen, çilek, Trabzon hurması, muz, çay üzümü, ananas,
limon vb. Yerel ve mevsimlik meyveler tercih ediniz. Taze ve
kimyasal tehdit görmemiş olurlar.
BİYOSTATİK BESİNLER
* Taze, pişmemiş yerfıstığı
* Organik fasulye – Nohut, barbunya, beyaz fasulye
* Organik patates
* Pişirmek için sebze – Havuç, pırasa, karalahana, brokoli, soğan, kabak
* Organik, tüm buğday tohumları, çavdar, darı
TAVSİYE EDİLEN TATLAR
* Bitkisel çay – Kafeinsiz olmalıdır.
* Organik reçel
* Baharat – Organik olmalıdır.
* Salt tuz
* Soğuk basınçlı organik yağ – Ketentohumu, zeytinyağı
* Organik çiğ bal ya da akçaağaç şurubu – B sınıfı
* Sandviç sosu – Organik işlenmiş hardal, organik soyasız mayonez
* Bitkisel çay – Kafeinsiz olmalıdır.
* Organik reçel
* Baharat – Organik olmalıdır.
* Salt tuz
* Soğuk basınçlı organik yağ – Ketentohumu, zeytinyağı
* Organik çiğ bal ya da akçaağaç şurubu – B sınıfı
* Sandviç sosu – Organik işlenmiş hardal, organik soyasız mayonez
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder