2 Ekim 2015 Cuma

GENÇ KIZ EGZAMAYI YULAF'LA YENDİ (MUCİZE DEĞİŞİM)


25 yaşındaki Amy James hayatının son 10 yılını ileri derecede egzmayla cebelleşerek geçirdi. Denediği onlarca tedaviye karşın istediği sonucu elde edemeyen Amy James'i kurtaran ise çok basit bir tedavi yöntemi oldu.

Ergen yaşta yakalandığı egzama o kadar ilerlemişti ki insanlardan "mide bulandırıcı" olduğu için özür dilemek zorunda kalıyordu.


Sık sık kaşıntı atakları geçiren kız ergenliği boyunca uzun kollu kıyafetler, atkılar, boğazlı giysilerle vücudunu sosyal çevresinden saklamaya çalıştı. Üniversite çağına gldiğinde hastalığın semptomları ilerleyince sürekli kaşınmaya başlayan James'in vücudunda deri döküntüleri oluşmaya başladı. 

Derisinde oluşan çatlaklar, dökülmeler ve iltihaplar nedeniyle kanlanan çarşaflarını her gün değiştirmek zorunda kalan kızın hayatını ise 2 dolarlık bir market ürünü olan yulaf ezmesi kurtardı.

Kendisi bu duruma inanamasa da İngiliz Cilt Derneği, yulafın nemlendirici olduğunu ve antioksidan etkisi sayesinde de cilt üzerinde iltihap önleyici bi etkisi olduğunu belirtiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder